Реклайнер - кращий вибір для Вашого тіла.

Технологія «реклайнер» - не нове, проте малопоширене досягнення меблевої індустрії. Але сьогодні це змінилось. Компанія «ФАВОРІС» пропонує чудові крісла та дивани реклайнери вимогливому українському споживачу.

Перевага технологій не лише в тому, що ці меблі надзвичайно комфортні. Завдяки високотехнологічним розрахункам, на основі яких створено механізм кожного реклайнера, готові крісла – це рекреаційний предмет. Використовуючи його, Ви відновлюєте сили.

 

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

НасправдІ, принцип відновлення сил доволі простий. Усі три положення спинк забезпечують оптимальну підтримку спини. Усе навантаження, котре увесь день було на хребті та ногах, завдяки ідеально розрахованому куту нахилу крісла, абсолютно зникає. Таким чином м’язи отримують можливість та всі умови для повноцінного розслаблення.

Обов’язково випробуйте положення «релакс» одразу після покупи реклайнера. Це переверне Ваш світ. Згадайте усі свої вечірні посиденьки на твердих кріслах, після котрих спина болить ще більше, і до неї ще додаються занімівша шия чи поясниця.

З реклайнерами все навпаки. Складається враження, що крісло чи диван розуміє Вас, Ваше тіло та підлаштовується під нього. І це враження лиш частково хибне. Адже ми говоримо не про роботехнології, а про високоякісну механіку, де навіть найменші складові функціонують чітко за задумом.

Перепочинок на таких меблях приносить Вам величезне задоволення та користь Вашому організму.

ПЕРЕВАГИ РЕКЛАЙНЕРІВ НАД ЗВИЧАЙНИМИ КРІСЛАМИ:

Першою беззаперечною перевагою є легендарна технологія, про котру ми говорили вище. Будь-яке м’яке крісло у порівнянні з реклайнером виглядає дерев’яною табуреткою.

Друга перевага – ручне виготовлення кожного крісла. Кожен реклайнер наші майстри створюють своїми руками, перевіряючи кожну деталь особисто. Таким чином компанія «ФАВОРІС» може гарантувати якість та довговічність своїх виробів. Саме такі надійні гарантії пропонує компанія своїм клієнтам.

Третя перевага – надзвичайно широкий вибір для дизайнерських рішень. Уявіть ідеальний стиль інтер’єру і можете бути впевненими, «ФАВОРІС» виготовляє крісла, котрі ідеально в нього впишеться. Це може бути модерн, ар-деко, класика та неокласика, мінімалізм та богемний стиль...просто обирайте свій улюблений і доповніть інтер’єр ідеальним рекреаційним куточком.

Матеріал та колір оббивки обираєте Ви, і не тільки монотонні варіанти пропонують. Можна сміливо комбінувати різні фактури, паттерни та кольори. Таким чином Ви самі долучаєтесь до творчого створення Вашого реклайнера. Ви отримуєте порятунок від болей в спині, поясниці та ногах, котрий виглядає саме так, як подобається Вам.

Отож, підведемо підсумки. Реклайнери – чудо технологічного прогресу, котре допомагає Вам за короткий час відновити сили. І воно виглядає надзвичайно елегантно та стильно.

Це не просто меблі, це надбання, котре змінить Ваше життя.

28 февраля 2016 г.