Крісла-реклайнери в сучасному інтер'єрі

Головний тренд у дизайні інтер’єру 2016 року – ергономічність та функціональність. Безкорисні дрібнички по-трохи відходять в минуле. Їм на заміну приходять функціональні предмети, котрі приносять пряму користь у вжитку.

У цьому контексті надзвичайно актуальними стають легендарні крісла-реклайнери. Ці божественні механізми, котрі забезпечують ідеальну підтрику всього тіла із 3-ма класичними змінами положень. Більш корисний предмет інтер’єру важко уявити. У кріслі-реклайнері можна навіть спати. І це не сон на дерев’яному стільці. Після сна в положенні «релакс» Ви почуваєтесь розслабленим та сповненим сил. Саме в цьому відображена вся суть тенденцій 2016 року – предметна краса, котра прносить пряму користь своєму власнику.

Чудовою рисою цих крісел є те, що вони можуть бути оформлені в різноманітних стилях. Тож, якщо Ви оберете актуальний у 2016 бохо-шик – реклайнеер чудово гармоніюватиме із рештою інтер’єру. Можна обрати різноманітні кольори та маюнки оббивки, навіть сам стиль крісла чи дивана. Ооо...це просто безмежний простір для творчості. Дизайнери обожнюють реклайнери за їх універсальність і беззаперечну користь для людини.

Зверніть увагу, наскільки різними можуть бути ці крісла. І кожне з них, будучи повноцінним елементом меблів саме по собі, є частиною цілісного інтер’єрного комплексу. Це та риса, котру ми цінуємо у всьому та у всіх – вміння залишатись індивідуальність, та одночас «грати в команді».

Варто зазначити, що в счасному дизайні домінують ідеї еклектизму, тобто змішаності стиів. Сміливі комбінації непоєднуваних речей. До прикладу, шкіряний реклайнер «офісного» стилю у богемському інтер’єрі виглядатиме просто розкішно. Кілька кольорових подушок зверху, можливо – етно покривальце на одну сторону, і Ви отримуєте яскравий та сучасний декор.

Придбати реклайнер на свій смак Ви можете у нас – компанії «ФАВОРІС». Ми з задоволенням допоможемо Вам підібрати найбільш підходящий варіант, якщо Вам потрібна буде консультація. Хоча часто клінти просто з першого погляду закохуються у потрібну модель. Вся краса цих крісел в тому, що помилитись із вибором практично неможливо. Вони прекрасні всі до одного!

А цікаві та ексклюзивні предмети декору, котрі Ви підберете, доповнять та завершать цілісність картини. Таким чином Ви створюєте свій неповторний та ергономічний інтер’єр.

23 января 2016 г. стаття