Favoris на Ukrainian Fashion Week

05-09 вересня в Києві у "Мистецькому арсеналі" відбувалась головна fashion-подія року - Ukrainian Fashion Week. Понад 90 провідних дизайнерів України задавали напрям модним тенденціям сезону весна-літо 2018. Компанія "FAVORIS" в черговий раз виступила партнером Fashion Week. Саме наші меблі ручної роботи забезпечували комфорт і релакс гостям і відвідувачам Media space. Журналісти та їх колеги мали змогу попрацювати, сидячи на стільцях "AMELIA" та "AMELIA BAR STOOL", та відпочити від насиченого графіку на диванах та кріслах "CLARKE".

YAK 2099

YAK 2099

 

ЗІРКОВІ ГОСТІ

Протягом шести днів, повних шаленої енергертики, талановиті та амбіційні дизайнери презентували нові колекції на великому подіумі. Масштабну подію відвідали відомі селебріті - серед гостей вечора були Вера  Брежнева, Monatik, Jamala, Юрій Горбунов, Катя Осадча. Зокрема, Monatik не оминув увагою Media stage, де поспілкувався з молодими та прогресивними журналістами в оточенні стільців "AMELIA" від "Favoris"!

МОДА ВЕСНА-ЛІТО 2018

В наступну теплу пору року актуальними залишаються класичні мотиви, вишуканість, елегантність в деталях. Крім того, must have сезону - оригінальність в дизайні, сміливі рішення та яскраві кольори.

Мода - це не лише одяг, взуття та аксесуари. Мода це - прояв Вашого смаку, індивідуальності та особистості у всьому, в тому числі і в меблях. Облаштовуйте свій інтер'єр так, аби відчувати себе в гармонії та затишку.

Як показує час, меблі від "FAVORIS" - беззаперечний професіонал у виробництві одночасно зручних та стильних меблів.

Підбирайте тканини, поєднуйте кольори, експериментуйте - будьте собою з "FAVORIS"!

 

 

13 сентября 2017 г.